tu1
tu2
TU3

Fa'ailoa e Pasila le fa'amautuina o tupe fa'alotoifale ma Saina

Fa'asilasilaina e Pasila le Fa'atonuga o Tupe Fa'alotoifale ma Saina
E tusa ai ma le Fox Business i le afiafi o Mati 29th, ua ausia e Pasila se maliliega ma Saina e le toe faʻaaogaina le tala Amerika e fai ma tupe vaʻavaʻa ae faʻatau atu i lana lava tupe.
Fai mai le lipoti o lenei maliliega e mafai ai e Saina ma Pasila ona auai saʻo i fefaʻatauaʻiga tetele ma fefaʻatauaiga tau tupe, fesuiaʻi le yuan Saina mo le moni ma le isi itu, nai lo le US dollar.
O loʻo faʻamoemoeina e faʻaitiitia ai tau aʻo faʻalauteleina fefaʻatauaʻiga sili atu ma faʻafaigofie tupe teufaafaigaluega, "o le tala lea a Brazil's Trade and Investment Promotion Agency (ApexBrasil).
O Saina o le pa'aga tau fefa'ataua'iga tele a Pasila, e silia ma le tasi-lima o le aofa'i o oloa fa'aulufale mai a Pasila, sosoo ai ma le Iunaite Setete.O Saina foi o le maketi sili ona tele o oloa auina atu i fafo i Pasila, e sili atu ma le tasi vaetolu o le aofaʻi o oloa auina atu i fafo a Pasila.
I le aso 30, na taʻua ai e le Minisita muamua o Fefaʻatauaʻiga a Pasila ma sa avea muamua ma Peresetene o le World Association of Investment Promotion Agencies, Teixeira, o lenei maliliega e fesoasoani i fefaʻatauaiga faapisinisi i le va o atunuu e lua, aemaise lava le aumaia o le faigofie tele i pisinisi laiti ma feololo i totonu. atunuu uma e lua.Ona o la latou fua faʻatapulaʻa, o nisi pisinisi laiti ma feololo e leai ni faʻamatalaga faletupe faavaomalo (o lona uiga e le faigofie mo i latou ona fesuiaʻi tala Amerika), ae o nei atinaʻe e manaʻomia laina faʻava-o-malo ma maketi faavaomalo. o le fa'amautuina o tupe i le va o Pasila ma Saina o se laasaga taua.
Mao Ning, failauga o le Matagaluega o Mataupu Tau le Va i Fafo a Saina, na fai mai i se fonotaga masani a le au tusitala i le aso 30 o Saina ma Pasila na sainia se faʻamaumauga o le galulue faʻatasi i luga o le faʻavaeina o le RMB kilia fuafuaga i Pasila i le amataga o lenei tausaga. mo atinaʻe ma faʻalapotopotoga tau tupe i Saina ma Pasila e faʻaaoga le RMB mo fefaʻatauaiga i luga o tuaoi, faʻalauteleina fefaʻatauaʻiga ma faʻafaigofie tupe teufaafaigaluega.
E tusa ai ma le Beijing Daily client, Zhou Mi, Sui Faatonu o le Inisetiute o Amerika ma Oseania i le Inisetiute Suesuega a le Matagaluega o Pisinisi, na taʻua ai o le faʻamautuina o tupe i le lotoifale e aoga mo le faʻaitiitia o aʻafiaga o fesuiaiga tau tupe, maua ai se siosiomaga mautu fefaʻatauaʻiga ma faʻamoemoega maketi mo itu uma e lua, ma faʻaalia ai foi o loʻo faʻateleina le faʻatupuina o le RMB i fafo.
Na taʻua e Zhou Mi o le tele o vaega o fefaʻatauaʻiga a Saina Pasila o loʻo i oloa, ma o le tau i tala Amerika ua fausia ai se faʻataʻitaʻiga tau fefaʻatauaʻiga faʻasolopito.O lenei faʻataʻitaʻiga fefaʻatauaʻiga o se mea e le mafai ona taofiofia i fafo mo itu uma e lua.Aemaise lava i le vaitau talu ai nei, o le tala Amerika o loʻo faʻaauau pea ona faʻaititia, ma mafua ai se aafiaga le lelei i tupe maua mai Pasila.E le gata i lea, o le tele o fefaʻatauaiga o fefaʻatauaiga e le o faʻamautu i le taimi nei, ma faʻavae i luga o faʻamoemoega mo le lumanaʻi, e ono mafua ai le faʻaitiitia o tupe maua i le lumanaʻi.
E le gata i lea, na faamamafaina e Zhou Mi o fefaʻatauaiga o tupe i le lotoifale o loʻo faasolosolo malie lava ona avea ma masani, ma o le tele o atunuu o loʻo manatu e le faʻalagolago i le US dollar i fefaʻatauaiga faavaomalo, ae faʻateleina avanoa e filifili ai isi tupe e faʻatatau i o latou lava manaʻoga ma atinaʻe.I le taimi lava e tasi, o loʻo faʻaalia ai foi i se tulaga o loʻo faʻatupulaʻia le faatosinaga mai fafo ma le taliaina o le RMB.
1c2513bd4db29fb5505abba5952da547


Taimi meli: Apr-09-2023